Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon6.php on line 17
help world - lett - sokoldal.hu

help world

keres pénzt A Ouija története quija Ghost Videók quija vidó Útmutató a Beszélő tábla használatához Fórum
Ouija-tábla - segítség vagy átok? 

Talán az egyik legveszélyesebb, legmisztikusabb eszköz a szellemvilággal való kapcsolatban. Sokan meglepő dolgokat tapasztaltak a használata során, pedig csak egyszerű válaszokat kerestek..
A táblának számos neve van: beszélő táblának, vagy szellemtáblának is hívják, az angolszász elnevezése után a quija vagy ouija tábla vált népszerűvé. Lényegében arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk a szellemekkel, vagy megjósoljuk segítségével a jövőt.
Hogyan működik?

A tábla maga körülbelül 30 x 45 centis, általában körívben helyezkednek el rajta az abc betűi, a számok egytől tízig, az „igen” és a „nem” szó, valamint legtöbbször egy elköszönés is. Tartozik hozzá egy kis lap (poharat), erre kell helyeznünk a kezünket, és ez mutatja meg a választ. Amikor felteszünk egy kérdést, a kezünket finoman a pohár-ra helyezve mintha öntudatlanul mozgatnánk, így betűről betűre összeáll a válasz. Ha eldöntendő kérdést teszünk fel, a tábla igennel vagy nemmel fog válaszolni, és néha egyáltalán nem hajlandó foglalkozni velünk - ilyenkor a „viszontlátásra” feliraton (már ha van ilyen a táblánkon) áll meg a planchette.


www.lett.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!